Ipari kéztörlő tekercsek

Fehér és kék cellulóz, TAD és újrahasznosított ipari törlő tekercseink kiváló megoldást jelentenek a nagyüzemi törlési és takarítási területekre. 2-3 rétegű, nagy nedvszívó képességű ipari tekercsek széles skáláját kínáljuk, mind méretben mind minőségben, az ipari felhasználás minden területére, legyen szó törlés, szárítás, polírozás vagy egyéb tisztítási folyamatokról.

IPARI JUMBO 2 RÉTEGŰ KÉZTÖRLŐ TEKERCSEK

100% újrahasznosított, 100% cellulóz és TAD alappapírból

2 rétegű ipari törlő tekercsek, a gazdaságos és környezettudatos újrahasznosított papírtól kezdve, a ragasztott cellulóz nagy szakítószilárdságú alapanyagon keresztül, a prémium kategóriás ragasztott TAD technologiával készült törlőkig, megoldást nyújtanak az ipari felhasználás minden területére.

IPARI JUMBO

Standard 2 rétegű kéztörlő tekercs

2 rétegű 100% újrahasznosított alappapírból

További Részletek

IPARI JUMBO

Prémium 2 rétegű kéztörlő tekercs

2 rétegű 100% cellulóz alappapírból

További Részletek

IPARI JUMBO

TAD 2 rétegű kéztörlő tekercs

2 rétegű TAD alappapírból

További Részletek

IPARI KÉK 2-3 RÉTEGŰ KÉZTÖRLŐ TEKERCSEK

Cellulóz mix alappapírból

Kék mix cellulóz ipari törlő tekercseink kiváló megoldást jelentenek a nagyüzemi törlési és takarítási területekre. 2-3 rétegű, nagy nedvszívó képességű ipari tekercsek széles skáláját kínáljuk, mind méretben mind minőségben, az ipari felhasználás minden területére, legyen szó törlés, szárítás, polírozás vagy egyéb tisztítási folyamatokról. Az élelmiszer és feldolgozó ipar területeire is hatékony megoldást nyújt.

IPARI KÉK

2 rétegű kéztörlő tekercs

2 rétegű cellulóz mix alappapírból

További Részletek

IPARI KÉK

3 rétegű kéztörlő tekercs

3 rétegű cellulóz mix alappapírból

További Részletek